Shows en wedstrijden

Het showklaar maken van honden behoort tot 1 van de specialismen van Hondentrimsalon Dream. De hond wordt naar ras standaard getrimd en zo klaar gemaakt voor de hondenshow.

Marjolijn weet als geen ander wat er bij een hondenshow komt kijken en waaraan de hond moet voldoen. Ze heeft namelijk heel Europa afgereisd en aan hondenshows deelgenomen. In Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Polen, Engeland en Ierland is Marjolijn dan ook geen onbekende.

Vaak viel ze met haar honden in de prijzen. Dat viel ook op bij de organisatie van de ‘Oster European Tournament of Champions’. Aan deze prestigieuze show mag je alleen op uitnodiging deelnemen. Bij Marjolijn viel zelfs 2x zo’n felbegeerde uitnodiging op de mat! Een hele eer en een kroon op haar werk! Verder is Marjolijn 3x uitgezonden voor het Nederlandse team en nam ze deel aan de wereldkampioenschappen. Samen met het Nederlands team behaalde ze de zesde plaats. Ook in Amerika heeft Marjolijn aan wedstrijden meegedaan en werd ze tweede van de Internationale groep. Al deze vaardigheden neemt ze mee en stelt ze graag ter beschikking voor alle honden en hun baasjes in Wierden en omstreken.